pondělí 7. června 2021

10 bodů, jak si zničit život a koho z toho obvinit

4


 

Dnešní článek jsem se rozhodl pojmout poněkud reverzně, aneb pokud by někdo třeba nevěděl, jak si ničit život, a možná i ostatním, stačí se řídit těmito body. Zároveň vám pomohou zbavit se zodpovědnosti, takže můžete ostatním tvrdit, že za to nemůžete.



1) Srovnávejme se s ostatními

Je potřeba dosáhnout oné dokonalosti a krásy, která na nás útočí ze sociálních sítí, proto musíme kromě lajků také závidět a žárlit, případně přidat nenávistný komentář, který nás utvrdí v naší pozici, že všechno je podvod, krásní lidé musí být zákonitě hloupí a všechno mají v životě jednodušší a zalité sluncem a penězi. Především se nesmíme zaměřovat na sebe a naše vlastní tělo, protože na cvičení nemáme čas a na zdravé jídlo peníze. A pokud náhodou svaly máme, musíme všem ukazovat svou sílu. Ostatní nás navíc znají lépe, než my sami sebe, proto bychom se jimi měli řídit, především těmi, co nám nejvíce radí, protože mají školu života. 



2) Držme se toho, že jsme vždy příkladem pro ostatní

Jsme nejjasnější vzorek normální populace (tedy až na naši jasnou výjimečnost), proto by se všichni měli chovat stejně jako my a také se zajímat o stejně důležité věci, ne o blbosti, co zajímají nenormální lidi. Musíme si uvědomit, že když mě nějaké téma nezajímá, nemělo by zajímat nikoho jiného, proto by se poslanci měli starat hlavně o to, co zajímá nás, normální lidi. Hlavně se nevymykat z normálnosti jako třeba ti, co nechtějí mít děti, nepracují rukama nebo nejedí maso.

 

 

3) Věřme své intuici a nic si neověřujme

Především se nezajímejme o zdroje mediálních informací, protože ty nejjednodušší věci včetně titulků jsou ty nejpravdivější. Pečlivě si vybírejme jen obsah, který potvrzuje naše názory a naslouchejme jen těm, co přinášejí snadná řešení, která vše vyřeší. Vezměme si nabídnutou koblihu a hoďme hlas těm, co jsou nejvíc vidět na předvolebních billboardech, slyšet v komerční televizi a zmiňováni v novinách, jejichž vlastníky neznáme, protože co se někde píše, je pravda – ale musíme si to přečíst rychle, než to smažou a vláda nám vše zatají. Hlavně se nenechme očkovat, jinak budeme všichni očipováni raptiliány.


 

4) Házejme špínu na svoje ex a ty, co nás odmítli

Protože nás chtěli jenom využít a zmanipulovali nás, hráli si na něco, co nejsou a my jsme za žádnou cenu neměli možnost jim nevěřit. Chtěli nás jenom podvést, připravit o peníze nebo využít, na čemž jsme se žádným způsobem nepodíleli, hlavně jsme si nemohli vybírat. Jsme totiž ve vztazích nesvéprávní a za problémy vždy mohl jenom jeden, totiž ten druhý. Také musíme svou zhrzenost ventilovat, aby všichni věděli, jakou svini jsme to vlastně milovali. Nebo takhle, nikdy jsme nemilovali, dokud se k nám nevrátí, protože nejlepší rozhodnutí v životě je několikrát vstupovat do stejné řeky.

 

 

5) Neprojevujme emoce

Nesmíme ukazovat svoje emoce, protože jsou známkou slabiny. Nejhorší jsou ti, co brečí, protože se s ničím neumějí vypořádat. Hlavně chlapi se musejí držet svojí maskulinní role a svou mužnost neustále dokazovat, nejlépe ponižováním žen, vulgární mluvou a neustálými sexuálními narážkami. Čím víc toho v sobě udržíme, protože všechno musíme řešit pragmaticky, tím líp. Nejúspěšnější jsou asertivní vlci, co jdou přes mrtvoly. Účely světí prostředky a v evoluci vyhrávají jen ty nejsilnější alfy. Emoce nepotřebujeme, protože nám stačí jenom rozum, vše ostatní je patetické a zbytečné. Za špatný stav téhle společnosti mohou slabí lidé, kterým chybí vojna a málo je jako děti mlátili.



6) Dávejme si pozor na menšiny

Za rozpad naší vysoce tradiční rodiny nemůže otřesná komunikace, nedůvěra, nevěra či naprostá stupidita, ale homosexuální svazky, které ji systematicky ničí, proto se zvyšuje procento rozvodovosti. Lidé jiné pleti a národnosti nám kradou pracovní místa, protože se tam nedostali zvýšeným úsilím, ale kvótou, která to nařídila. Tím, že si žena smaže v občance koncovku -ová nebo M/Ž, zničí celý český jazyk, ale ještě se vytratí naše pohlaví, protože transgender lidé nás o něj chtějí připravit. A Romové můžou za vaše vysoké daně, protože pobírají dávky v sociální nouzi. Nemá cenu starat se o problematiku menšin, protože všichni jsou znevýhodnění stejně, hlavně my těmi jejich problémy.

 

 

7) Buďme materialisté

Mysleme především materiálně, protože peníze vládnou světem. Čím více věcí máme, tím lépe. Především si musíme kupovat jen značkové oblečení, nedejbože aby nás někdo viděl v sekáči nebo levném butiku. Musíme si pořídit drahou elektroniku; zrcadlovku, aby ostatní viděli ve 4K, kde si užíváme dovolenou, na kterou celý rok dřeme od rána do večera. Především si nic nekupujme kvůli sobě, ale kvůli tomu, abychom šli s dobou a kvůli ostatním, aby k nám mohli vzhlížet a my se tak stali influencerem, který dostává produkty zdarma. A pokud nemáme čím materiálním oslovit, nezapomínejme, že za naši chudobu mohou bohatí vykořisťovatelé a podnikatelé.


 

8) Hlavně se neměňme

Jsme, jací jsme. Jsme prostě takoví, vychovali nás tak a nemůžeme s tím nic dělat. Zažili jsme trauma, které nás navěky ovlivnilo a nemá cenu snažit se to změnit. Jsme často hlavně oběťmi doby. Za naši povahu mohou rodiče, geny a příroda. Ostatní se k nám chovali hnusně, tak máme právo se tak taky chovat. Na všechno bychom měli mít jeden neměnný názor, protože lidé se nemění, a když už se mění, tak je to spíš špatně a jsou nekonzistentní, protože co jednou člověk řekne, už nesmí nikdy odvolat. Za to, kam tahle společnost spěje, mohou vesměs všechny nové a měnící se věci. Škoda, že se ty internety nezakázaly.



9) Buďme rebelové

Pokud už zjistíme, že se nám nedaří zapadnout mezi ostatní, musíme z toho udělat postoj a vyhranit se proti všemu, především odmítat všechny společenské konvence. Měli bychom už na vše rezignovat (od ambicí po vzhled, životosprávu a hygienu) a stavět se hlavně do opozice, případně začít žít nezřízený život plný náhodného sexu, deliktů, závislosti na alkoholu či drogách, které nás vyvedou z té tíživé reality, hodit peníze do automatu a neplatit alimenty. Dohnali nás k tomu – oni.

 


10) Řiďme se svým ascendentem

Nezapomínejme, že jsou věci mezi nebem a zemí, které přichází shůry a nemůžeme je nijak ovlivnit, protože se tak měly stát. Naše chování ovlivnilo znamení našeho zvěrokruhu, nikoli naše blbost, případně nás posedl démon idiocie, hvězdy nám nepřály, byl to náš osud, a nikoli naše volba. Horoskop to předpověděl. Dobré věci jsme samozřejmě zvládli sami, možná s malou pomocí andělských bytostí, umění reiki, tlačením na správnou čakru nebo díky předraženému léčivému krystalu, který jsme koupili na tržnici. A za špatné věci může špatná modlitba.

Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

4 komentáře:

  1. Ahoj Jerry,
    nedávno jsem na Tebe narazila a od té chvíle si velmi ráda vyhledávám Tvé články. Je zajímavé, že pak mám neodolanou chuť psát. Děkuju za to, že jsi. Měj se krásně,
    Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě srdečně těší, že vás moje psaní takto motivuje. Moc vám za to děkuju. Krásný den,
      zdraví Jerry

      Vymazat