středa 1. ledna 2020

Jerry Writer oblékl nový kabátek

0

Oslavili jsme příchod nového roku, možná se i probudili z kocoviny a někdo si dal třeba předsevzetí na další rok, aby mohl začít nanovo. Jedno malé předsevzetí jsem si dal i já a týkalo se právě zdejšího blogu. Oblékl jsem Jerryho Writera do nového kabátku, protože dřívější design obsahoval několik omezení a chyb, na něž moje amatérské programátorské schopnosti už nestačily.

Nový design blogu nabízí možnosti přidat více článků na homepage a umí lépe třídit rubriky. Přidal jsem do menu nějaké nové, protože článků už jsou stovky a čert aby se v nich vyznal! Byl bych totiž rád, aby nezapadly i staré texty, protože jsem je psal tak, aby nebyly časově zakotvené a pokud možno podněcovaly k zamyšlení kdykoliv.

A co nového ještě chystám? Do nového roku bych chtěl rozšířit inspirační rubriku o články ze světa filmů a seriálů, protože některé jsou skvělým útočištěm pro hledání múzy. Literatura ale pořád zůstane v popředí. V neposlední řadě bych chtěl oprášit YouTube kanál o nový koncept krátkých videí a přidat nějaké funkce na blog, abyste se sem rádi vraceli.

Mojí největší motivací zůstáváte stále vy, čtenáři. Je vás čím dál víc a to mě těší. Děkuji vám za vaše komentáře, ohlasy a uvítal bych i tipy na to, co nového byste na blogu ještě uvítali. Přeji vám do nového roku plno inspirace, radosti, zdraví a lásky a doufám, že se i nadále občas zastavíte třeba při jízdě v MHD nebo ve chvilkách nudy také u Jerryho Writera. Moc si toho vážím.
Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat