čtvrtek 1. března 2018

Jerry Writer: Spisovatelský blog slaví první narozeniny!

2

Málem už se stala nehoda a přehlédl jsem dnešní významné datum! Je to přesně rok, co jsem vydal na svém spisovatelském blogu o životní filozofii svůj první článek, a od té doby jich vzniklo už téměř 150! Musím přiznat, že když jsem se před rokem dal na tuhle skromnou dráhu blogera, měl jsem trochu obavy o tom, zda se mi podaří pravidelně přispívat něčím zajímavým a inspirativním, ale za ten rok jsem od vás dostal takové množství zpětné vazby, že jsem získal motivaci psát dál na několik dalších let! Přesně to se mnou dělá vaše podpora a váš zájem!


Jen díky vám jsem za tenhle úžasný rok dosáhl stovek fanoušků na své facebookové stránce, tisícovek fanoušků na svém instagramovém profilu a sta tisíce zobrazení článků na zdejším blogu. Když o tom teď píšu, vskutku mě to dojímá, protože se mi tím plní sen. Mým hlavním cílem, za který se budu neustále prát, samozřejmě zůstává psaní knih a snaha o jejich vydávání, ale jen díky vám se mi něco takového může podařit a jen díky vám získávám naději, že je to vůbec možné.

Děkuju všem svým čtenářům, vážím si vás všech!


Pokud by vás zajímaly blogovací vyhlídky do budoucna, určitě nepřestanu psát v podobném duchu jako doposud, ale stejně jako minulý rok, kdy jsem ke svému blogu vytvářel ještě videoblogy na youtube, bych chtěl něco nového dovytvářet i v roce 2018. Čtu vaše zprávy, emaily a komentáře, proto beru v potaz všechny vaše podněty na zlepšení nebo návrhy, na co bych se měl nejvíce zaměřovat. Prozatím však zůstávám u osvědčené trojky – filozofie, psaní a literatura. Dokoupil jsem doménu na další dva roky, tak moc si díky vám troufale věřím!

Možná mě občas zbrzdí psaní diplomové práce nebo má poněkud frekventovaná lenost, ale dávám si závazek, že se vás pokusím nezklamat a budu se vždycky snažit najít si časové okénko proto, abych něčím přispíval. Možná se nikdy nestanu slavným a věhlasným, ale i kdyby moje knihy nebo články oslovily nebo inspirovaly byť jen jediného čtenáře, věřím, že to má aspoň nějaký smysl.

Protože psaní mě baví. Protože mě baví, jak se naše komunita rozrůstá. Protože jsem díky tomuto blogu poznal spoustu zajímavých a stejně smýšlejících lidí. Protože mi pomáháte jít za mým snem. Ještě jednou vám za to všechno děkuju.

Zdraví Jerry!
Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

2 komentáře: