středa 1. dubna 2020

Jerry Writer si odseděl 3 roky

2

Dneska jsou to už 3 roky, které jsem si odseděl u notebooku jako Jerry Writer, takže bych si měl trochu odpočinout od témat životní filozofie, tvůrčího psaní či literatury a rozhodl jsem se stát cool fashion bloggerem! Dnešním příspěvkem soutěžím o oblečení z Heureka.cz a popíšu vám tedy svůj nejstylovější outfit, který nemůže zavrhnout ani jeden módní policista.


Čapka především


Ochranná a zároveň vizuální nálož se představuje již od temene hlavy. Pokud zrovna nemáte nic v hlavě, stačí svést pozornost na to, co je na hlavě. Můžete si hrát na trestance, ale nikdo vám to neuvěří, pokud ho neohromíte nefalšovanou pruhovanou čapkou. Bez ní budete zkrátka pořád jen fotbalový rozhodčí, kterému vichr zaneřádí účes. Hromy a blesky na vás s čapkou nestačí, déšť a sněhové vločky zůstanou polapeny v bezmezné čapkovité pasti!


Body, kterým vyprávíte příběh


Vězeňský styl má hloubku a vypovídá o vaší individualitě. Jen tak na někoho s podobným vzezřením nenarazíte, což bude u ostatních vyvolávat spoustu otázek. Co provedl? Je nevinně odsouzený? Jaká je jeho komplikovaná minulost? Za co seděl? Málokdo si však troufne zeptat se přímo, tudíž zůstanete v odéru tajemství. Jste-li introvertní povahy stejně jako já a užíváte-li si samotu, s tímto příběhem se vám lidé budou vyhýbat obloukem, ale přesto setrváte ve středu pozornosti.


Černobílá je nová černá


Nebudeme si nalhávat, že jiné barvy jsou ještě in. Černá a bílá jsou královny veškerého designu a vybízejí k nejrůznější symbolické interpretaci. Je jejich nositel na straně dobra, či zla? Je tento outfit černobílý nebo bíločerný? Není to jen hypnotická iluze? Zvířecí styl aneb jsem zajímavý pan zebra z městské divočiny a ukážu vám, že čím víc pruhů, tím víc Adidas.


Možná vás zavřou


Dobře, povězme si – aby byla tahle fashion žurnalistika objektivní – že ani tento kostým nenese jen samé známky dokonalosti. Občas můžete splynout s přechodem, puntičkáři se vás budou neustále ptát, kolik těch pruhů máte, nebo na vás zavolají policii za narušování veřejného pořádku. Nic, co by člověk nevydržel. Každý zápor poukazuje na přednosti, kterým dělá kontrast.


Odseďte si to


V době sedavého způsobu života můžeme aspoň sedět stylově. Za tu dobu, co sedím u blogování jako Jerry, jsem nenašel vězení, ale svobodu vyjádřit se. Já vám mohu slíbit, že budu odsouzený k psaní ještě dlouhá léta, tak doufám, že sem budete chodit často na návštěvy nebo si odsedíte nějaké psaní se mnou. I když se můžeme v dnešní době cítit izolovaní, tohle internetové pisálkování mi připomíná, že můžeme být pořád nějak propojení – i kdyby jen vězeňským pyžamem, jež se zaručeně stává nejnovějším módním aprílovým výstřelkem.
Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

2 komentáře:

  1. Tři roky je krásné číslo a jsem ráda, že můžu chodit na návštěvy a číst si tvé názory a přemýšlet nad nimi. :) A přeji, aby takových let bylo ještě hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem rád, že blog stále navštěvuješ :-)
      Zdraví Jerry!

      Vymazat