úterý 17. října 2017

Poděkování: Jubilejní příspěvek na blogu!

2

Tímto příspěvkem bych chtěl poděkovat všem, kteří mi pomáhají při plnění mého spisovatelského snu. Blog Jerryho Writera běží teprve pár měsíců, ale za tu dobu se díky vám pořádně rozrostl. Neskutečně moc si vážím vaší podpory, zpětné vazby, liků na Facebooku a dalších sociálních sítích. Stejně tak vaše srdečné soukromé zprávy mě naplňují radostí. V tuto chvíli můžete na mém blogu číst více než 100 článků z oblasti životní filozofie, literatury a tvůrčího psaní. Také můžete zdarma stahovat 2 e-booky a na dalších materiálech se stále pracuje – slibuji, že neusnu na vavřínech! Kompletní statistiky k dnešnímu dni můžete číst uvnitř článku.



Více než 300 fanoušků na Facebook stránce!

Více než 3 000 sledujících na Instagramu www.instagram.com/jerry.writer!

Více než 100 článků na blogu!
(přehled všech článků najdete v archivu blogu)

Více než 60 000 návštěv od spuštění blogu!

Více než 300 stažení e-booků zdarma!


Děkuji, že mi pomáháte plnit můj sen, budu se snažit, aby se vám tu pořád líbilo!
Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

2 komentáře:

  1. Poblahopřál jsem ti na Facebooku, poblahopřeji ti i zde. Gratuluji ti! Tvůj blog i videa sleduji velmi rád a jsem šťastný, že jsem tvůj blog našel. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem šťastný, že mám tak skvělé čtenáře! Děkuji, opravdu si toho moc vážím :-)

      Vymazat