středa 27. dubna 2022

Psaní o tvůrčím psaní: E-book zdarma!

0

Někteří z vás zavítali na můj spisovatelský blog proto, aby se dozvěděli něco o tvůrčím psaní. Možná jste ale nestihli přečíst všechny články, které na toto téma vyšly, nebo vás prostě nebaví hledat na zdejším blogu. Právě proto jsem vytvořil e-book o tvůrčím psaní, který vznikl poskládáním všech článků ze zdejšího blogu do jednoho souboru, a bude se dále aktualizovat! Už nyní ale čítá něco přes 140 stran a protože si vážím všech návštěvníků, rozhodl jsem se vám ho nabídnout zcela zdarma.

E-book Psaní o tvůrčím psaní totiž není klasická příručka nebo návod na to, jak by měl člověk psát. Jde především o mé vlastní zkušenosti, které jsem pochytil ve svém bakalářském studiu filologie a při samotném psaní svých knih. Rozhodně tedy netvrdím, že by se měl každý spisovatel řídit tím, co se v tomto e-booku píše, ale může se inspirovat. 

Nemyslím si, že existuje dobrý návod na to, jak se stát spisovatelem, protože každý má svůj styl a pro každého psaní znamená něco jiného, existují však základy literární teorie nebo postupy při vyprávění příběhu, které by měl správný literát znát a se kterými se během spisovatelské profese zaručeně setká.

E-book můžete zdarma stahovat v sekci s mými knihami ve formátu pdf. Doufám, že vám bude užitečný, případně se dozvíte nějaké tipy, o kterých jste ještě nepřemýšleli.
Author Image

Kdo je Jerry Writer
Toulám se světem médií, tvůrčího psaní, sociálních sítí, literatury a životní filozofie. V životě je pro mě důležitá kreativní činnost, při které mohu svobodně realizovat své nápady a předávat inspiraci nebo druhé motivovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat